Over ons

Snelder Zijlstra Verzekeringen

Wij zijn in 2014 ontstaan uit een samenwerking tussen Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars en Velten Groep uit Rijssen. De unieke combinatie van kennis van bedrijfsmatig onroerend goed en kennis op het gebied van verzekeringen zorgt voor een verzekeringspakket op maat.

Profiteer mee van deze unieke combinatie! Voor vragen of een vrijblijvend oriënterend gesprek kunt u contact met ons opnemen. We regelen dan snel en goed de gevraagde verzekering voor u.

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars

Met vestigingen in Enschede, Almelo en Hengelo beschouwt Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Twente als hun werkgebied. Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars is al meer dan 120 jaar actief in deze regio.

Velten

In ondernemend Twente is Velten Groep een begrip op het gebied van verzekeringen, pensioenen en verzuimmanagement. Velten Groep heeft als financiële dienstverlener een omvang die garant staat voor het juiste evenwicht tussen complete en hoogstaande dienstverlening en een persoonlijke benadering met korte lijnen en duidelijke communicatie. Zij bieden relaties al meer dan 50 jaar aandacht en zorg door middel van grote betrokkenheid, deskundigheid en flexibiliteit.

Gekwalificeerde en goed opgeleide medewerkers
Door permanente educatie voorziet Velten Groep in actualisering van kennis op elk gebied. Het spreekt voor zich dat de assurantie-, pensioen- en hypotheek- adviseurs een hoog kennisniveau hebben. Zij hebben diverse opleidingen gevolgd. Om dit te onderschrijven hebben zij aansluiting gezocht bij diverse erkenningsregelingen en registers.

De medewerkers van Velten Groep moeten om in deze registers ingeschreven te blijven staan en om deze titels te kunnen behouden jaarlijks een educatief programma volgen dat getoetst wordt door erkende opleidingsinstituten. Daarnaast zijn alle medewerkers op hun vakgebied gekwalificeerd volgens de laatste eisen van de Wft (Wet financieel toezicht).

Hier vindt u meer informatie over opleidingen en kwalificatie van de medewerkers van Velten Groep.